Proizvodi

Pogledajte kakve crpke nudimo.


Polder crpke

Pleuger Water Solutions ima veliko iskustvo u opskrbi, instaliranju, održavanju i obnovi crpnih stanica. Opskrbljujemo i aksijalne i mješovite pumpe za protok koji se mogu precizno ugraditi u postojeće podešavanje. Zbog toga se više ne zahtijevaju precizne izmjene građevinskih radova. Jeste li u potrazi za ribljim prijelazom na crpnom mjestu? Javite nam i istražit ćemo najbolje rješenje za vašu situaciju.


Pleuger crpke

Osnovne karakteristike PLEUGER crpki:

Protok: 1 m³ / h – 180.000 m³ / h
Visina dizanja: 2m – 1000m
Nepovratni ventili s DIN, NPT ili ANSI / ASME prirubničkim priključcima 
Nepovratni ventili sa navojnim prilkjučcima ( vanjski ili unutarnji navoj )

4“ motori: od 0,37 – 5,5 kW
Motori od 6“ do 50“ sa mogućnošću premotavanja
Motori punjeni vodom kao standardni ili punjeni uljem za posebne namjene:0,37 kW – 5 MW
Sinkroni motori punjeni vodom ( motori sa permanentnim magnetom ): 5 kW – 200 kW
Raspon napona: 230 V – 6,6 kV (11 kV na zahtjev)
2-polni do 12-polni motori za 50 i 60 Hz

Dostupni su višestruki materijali izrade osnovnih dijelova crpki:

  • tlačni rotori: plastika, bronca, nehrđajući čelik i super dupleks
  • tlačna kućišta: lijevano željezo, bronca, nehrđajući čelik i super dupleks

Circor Allweiler

CIRCOR pruža opsežan portfolio tehnologija za pumpanje i rukovanje fluidom, što nam omogućuje da zadovolji potrebe kupaca u zahtjevnim industrijskim aplikacijama širom svijeta. Svjetski lider u dizajnu, proizvodnji i primjeni široke palete tipova pumpi kao što su centrifugalne pumpe, dvosmjerne pumpe, trofazne pumpe, napredne šupljine, propelerske pumpe i stupnjevane crpke


Herose

Ventili za odvod, trotočni ventili, kuglasti ventili i ventili za otvaranje za transformatore s uljem. Mjesta gdje je potrebna energija i mjesto na kojem se generiraju često su daleko odvojeni. Znamo s čim se suočavamo; imamo realne podatke i činjenice i razvijamo odgovarajuće proizvode. Ventili za vodu i otporne na vremenske uvjete moraju glatko i pouzdano kontrolirati cirkulaciju hlađenja transformatora kako bi se osiguralo napajanje.


Linija NM

MN i MNV su robusne pumpe s velikim kapacitetom, mješovitim protjecanjem i krutim česticama, namijenjene posebno za pouzdanost, nisku cijenu i dug život u zahtjevnim uslugama rukovanja kanalizacijom ili gdje su suspendirane krute tvari od posebne važnosti. MN pumpa je krajnje usisna, bočno ispusna, pumpa otporna na začepljivanje.


Linija VTP

VTP vertikalna turbinska pumpa je tip difuzora, jednosmjerne ili višesmjerne izvedbe za kontinuiranu uslugu u mokroj jami i primjeni dubokih bušotina. S više od 300 izvedbi zdjela i rotora, VTP pruža nenadmašni hidraulički raspon kako bi se osigurala najbolja pumpa za široku paletu usluga.


Linija Men block

MEN jednostupanjska pumpa za vodu s krajnjim usisom pruža pouzdan rad u raznim primjenama. Okvir montiran sa središnjim pražnjenjem; dostupni modeli velikog kapaciteta i visokog tlaka


Linija Men

MEN jednostupanjske, završne usisne vodne pumpe pružaju široku hidrauličku pokrivenost s niskim ukupna cijena vlasništva. Pumpe serije MEN krasi optimizirana hidraulika i robusna konstrukcija za dug, pouzdan i učinkovit rad. Štoviše,  visok stupanj zamjenjivosti dijelova u kombinaciji s dizajna s malim održavanjem čine pumpe MEN-serije odabir “najbolje vrijednosti” za široku paletu vodne, opće i lagane kemijske industrije.


LNN Linija

LNN serija crpki rezultat je dugogodišnjeg iskustva u projektiranju i proizvodnji aksijalno podijeljenih crpki kućišta. Najsuvremenija tehnologija dizajna crpke tvrtke Flowserve rezultirala je vrhunskim dizajnom pumpe koji nudi široku hidrauličku pokrivenost, miran rad, niske zahtjeve NPSH, visoku operativnu učinkovitost i niske ukupne troškove vlasništva.Scroll to Top
Nazovite odmah