O nama2

Tvrtka AQUA INŽINJERING d.o.o. osnovana je 1994. godine u Zagrebu. Bavimo se uvozom – izvozom i zastupanjem inozemnih tvrtki. Sve navedene tvrtke zastupamo isključivo za područje Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Zastupajući ino tvrtke, tokom godina AQUA INŽINJERING je pridobio njihovo povjerenje, a samim time smo postali jedna od vodećih tvrtki na polju vodosnabdjevanja putem uronjenih crpki proizvođača PLEUGER.

Isto tako zastupajući tvrtke ALLWEILER – crpke za različite namjene/medije te HEROSE – sigurnosni ventili, poznati smo i na poljima kemijske i procesne industrije.

Firma HEROSE pruža sigurnost širom svijeta za rukovanje tehničkim plinovima, parama i tekućinama. Sa 140 godina iskustva u razvoju, proizvodnji i prodaji ventila s visokom razinom inovacije i moderne proizvodnje s certificiranim upravljanjem kvalitetom, ova je tvrtka jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača sigurnosnih i ostalih kontrolnih ventila.

Crpke i sustavi FLOWSERVE također su ključni proizvodi u globalnoj industriji nafte i plina, ugljikovodika i kemijskih procesa, proizvodnji električne energije i vodnih resursa, kao i općeg procesa i industrijskog tržišta.

FLOWSERVE je postao pokretačka snaga na globalnom tržištu crpki. Niti jedna druga tvrtka nema dubinu ili širinu stručnosti u uspješnoj primjeni prethodno projektiranih i specijalnih crpki i sustava.
Te crpke igraju vodeću ulogu u čistoj energiji, smanjenju stakleničkih plinova i napajanju pitkom vodom, uz primjenu naprednih proizvodnih i procesnih tehnologija.

FLOWSERVE nudi najopsežnije svjetske linije prema ISO 13709 / API 610, ISO 2858 i ASME B73.1, zajedno s crpkama dizajniranima za nuklearne pogone, JIS i druge globalno priznate dizajnerske standarde. Osim što nudi više od 100 različitih crpnih modela, svojim kupcima nudi i neusporedivu inženjersku i tehničku podršku.

Crpke FLOWSERVE izrađene su u skladu s standardima ISO, ASME ili API. Te crpke su dostupne u različitim izvedbama kako bi se ispunili zahtjevi za kemijske, API, muljevite i krute tvari, kao i industrijske procese. Različite konfiguracije jamče pouzdan i učinkovit proces crpljenja. Brojne veličine, hidrauličke i materijalne kombinacije posebno su pogodne za primjenu u kojima je ključna razina beskompromisne pouzdanosti i učinkovitosti u širokom rasponu protoka.

Više od 23 godine iskusva, obratite nam se s povjerenjem- Tvrtka AQUA INŽINJERING d.o.o.

Scroll to Top
Nazovite odmah